Podcast
BNNVARA

Bureau Sport Podcast: 'Maurice Steijn naar Ajax is volslagen krankzinnig'

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport Podcast: 'Maurice Steijn naar Ajax is volslagen krankzinnig'

Op een bloedhete maandag doken Frank, Britt en Erik de radiostudio in om het wel en wee in de sportwereld te bespreken. In het laatste grote weekend van het voetbalseizoen is er voor de allerlaatste keer voor de zomer heel veel voetbal, maar gelukkig komt er voldoende sport langs om als luisteraar van genieten. En hier en daar wat anders.

Want Erik Dijkstra was man van de week en kwam dankzij een talkshowoptreden terug in ongeveer iedere zichzelf respecterende andere talkshow. In de podcast blikken Frank en Erik kort terug op al die heisa, alvorens over te gaan naar heel veel mails – over voetbal, maar zeker ook over de prestatie van Diede de Groot en het eindrapport van Edwin van der Sar.

Natuurlijk is er ook veel aandacht voor de twee mannen die de sportmaandag tekenen: Maurice Steijn en Silvio Berlusconi. Steijn is komend seizoen trainer van Ajax en dat vindt Bureau Sport onbegrijpelijk. De mannen vragen zich af: waarom is Ron Jans niet gebeld? De mannen denken dat hij wellicht Ajax had kunnen redden. Dan was er ook aandacht voor de twee uiteenlopende clubs van het weekend: aan de ene kant Manchester City, die de Champions League wonnen in afwezigheid van superfan Noel Gallagher. En Almere City, dat promoveerde naar de eredivisie en die volgens Bureau Sport prachtige fans hebben die enorm meeleven.

Djokovic en het wekelijkse dartsblokje

Uiteraard is er ook aandacht voor andere sport. Zo vonden de heren dat dit weekend in al het voetbalgeweld de waanzinnige prestatie van Novak Djokovic wat ondersneeuwde. De man doet Bureau Sport denken aan John McEnroe en de link tussen de beide tennissers leggen de mannen in de podcast. En er is goed nieuws uit de dartswereld: Rob Cross en Michael van Gerwen legden hun in Bureau Sport uitgebreid besproken mediaruzie bij. Nu hebben de mannen het goedgemaakt en Bureau Sport is daar blij om. Dat, en veel meer, in een hagelfonkelnieuwe aflevering van Bureau Sport: De Podcast. Nu in je podcast-app!

#22 - "Maurice Steijn naar Ajax is volslagen krankzinnig" (S02) - Bureau Sport Podcast

Luister de Bureau Sport Podcast nu in jouw favoriete podcastapp! Reageren op deze podcast? Dat kan! Stuur jouw reactie – het liefst volgens het aloude Hamburgermodel – naar bureausportpodcast@bnnvara.nl.

Ster advertentie
Ster advertentie