Podcast
EO

Veldhuis & Kemper: 'Je worstelt met wat je zelf niet hebt (en de ander wel)'

foto: EO
  1. Nieuwschevron right
  2. Veldhuis & Kemper: 'Je worstelt met wat je zelf niet hebt (en de ander wel)'

In een nieuwe aflevering van Tekstuele Voorlichting praat Martine ten Klooster met Veldhuis & Kemper.

"Met twee Remco’s bestond het duo waarschijnlijk niet meer", zegt Remco Veldhuis. De karakters die je hoort in de doorbraakhit Ik Wou Dat Ik Jou Was zijn in de nieuwe teksten ook essentieel.

Vasthouden versus loslaten

Heel concreet gaat het over vasthouden versus loslaten. Hoe weet je wanneer een liefde over is? Wanneer is het stuk en wanneer blijf je vechten? "Richard geeft nooit op, maar ik denk ook: wat je te hard vasthoudt verstik je." In deze aflevering komen ze -via de songteksten- langs de relatie met zoon, vader, vrouw en elkaar tot mooie conclusies en open vragen.

Luister hieronder naar de aflevering:

#12 - VELDHUIS & KEMPER: 'Je WORSTELT met wat je zelf NIET HEBT (en de ander WEL)' (S07) - Tekstuele Voorlichting

Tekstuele Voorlichting

In deze podcast duikt NPO Radio 2-dj Martine ten Klooster in een betekenisvolle songtekst. Waarom raakt iets en welk verhaal zit erachter? In gesprek met de artiest kom je tot de antwoorden. Soms intiem, soms ontroerend, soms luchtig en soms vol gezelligheid. Altijd met nieuwsgierigheid, liefde voor muziek, oprechte interesse en jouw input.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie