Podcast

Kenny B: 'Ik durfde geen Nederlands te zingen'

foto: Persfoto
  1. Nieuwschevron right
  2. Kenny B: 'Ik durfde geen Nederlands te zingen'

In een nieuwe aflevering van Tekstuele Voorlichting met Martine en Matthijn is Parijs-zinger Kenny B te gast. Hij vertelt over deze grote hit en de weg naar dit succes.

De beroemde tekst "praat Nederlands met me" tovert al snel een glimlach op je gezicht als je het Kenny B hoort zingen. In deze aflevering vertelt hij over zijn reis van asielaanvraag tot nummer 1-hit. Voor hem was Parijs de start van bekendheid in Nederland. De stijl van een romantisch verhaaltje herkennen we ook direct in zijn nieuwste track Nergens Heen. In in dit gesprek laat Kenny zien hoeveel lagen er nog onder al zijn vrolijke tunes zitten.

Luister de aflevering hieronder:

#5 - KENNY B: 'Ik durfde geen Nederlands te zingen' (S06) - Tekstuele Voorlichting

Tekstuele Voorlichting

In deze podcast graaft NPO Radio 2-dj Martine ten Klooster met behulp van liedjesschrijver Matthijn Buwalda door een betekenisvolle songtekst. Ze nodigen de artiest erachter uit om te ontdekken uit welk hart de woorden komen en wat ze betekenen.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie