Podcast

Nieuwe aflevering van De Keiharde Pödcast gaat over de volgende fase van Magic 'O' Metal

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe aflevering van De Keiharde Pödcast gaat over de volgende fase van Magic 'O' Metal

In de deze aflevering van de Keiharde Pödcast hoor je onder andere muziek van King's X en Waking The Cadaver. De nieuwe single Loud And Proud (children of hope) van Magic 'O' Metal komt ook langs.

In aflevering 17 van seizoen sprak De Keiharde al eens met gitarist/ componist Sander Gommans (ex After Forever) over Magic 'O' Metal. Het project is een platform voor kinderen waarbij creativiteit en de liefde voor metal centraal staat. Sander praat ons bij over de afgelopen periode waarbij zelfs het NOS Jeugdjournaal werd gehaald, omdat zangeres Nova Huijben televisie kijkend Nederland van haar sokken blies met haar grunten.

Magic 'O' Metal heeft de nodige plannen voor 2022 met nieuwe muziek, nieuw artwork, een gitaarboek en digitale toepassingen. Presentator Mike Arntz kan het toch niet laten om te hinten naar een After Forever reünie concert en vraagt zich af of er misschien toch iets gaat gebeuren... De nieuwe single van Magic 'O' Metal Loud And Proud (children of hope) hoor je helemaal.

Cirrha Niva

Luisteraar Caroline Kok- van den Oever vindt dat het eens hoog tijd wordt om de Nederlandse progressieve rock/metalband Cirrha Niva in De Keiharde te draaien. Niet in de laatste plaats omdat haar man jarenlang drummer van deze band is geweest. Haar request Spring Before Winter wordt gedraaid. De tip is deze week gitzwarte black metal vanaf de overkant van de grote plas en Mike heeft een album van het Amsterdamse The Covenant meegenomen.

Luister hieronder naar een nieuwe aflevering van De Keiharde Pödcast:

#2 - De volgende fase van Magic 'O' Metal (S05) - De Keiharde Pödcast

De Keiharde Pödcast

Iedere vrijdag verschijnt er een nieuwe aflevering van De Keiharde Pödcast. Niets missen? Abonneer je dan op de pödcast! Rock en metal in Nederland krijgen volgens vele fans veel te weinig aandacht op de Nederlandse radio. NPO Radio 2 en AVROTROS vinden dat deze groep luisteraars ook een eigen plek moet hebben waar zij hun muziek horen, nieuws meepikken en vooral zelf inspraak hebben op de inhoud van de podcast.

Suzanne en Mike maken deze podcast wekelijks met hart voor hard. Naast nummers die door de luisteraars worden aangevraagd, wordt er ook aandacht besteed aan vele goede Nederlandse bands die het genre rijk is.

Je kunt al je verzoeken, verhalen, muzikale herinneringen, anekdotes, album recensies en hopelijk binnenkort weer concertverslagen mailen naar dekeiharde@avrotros.nl.

Ster advertentie
Ster advertentie