Podcast
EO

Shary-An: 'Ik ben soms zo gelukkig dat het me kan benauwen'

foto: EO
  1. Nieuwschevron right
  2. Shary-An: 'Ik ben soms zo gelukkig dat het me kan benauwen'

In een nieuwe aflevering van Tekstuele Voorlichting is zangeres Shary-An te gast!

Shary-An knalt de zomer in met een persoonlijke EP waarop ze letterlijk haar vrouw en dochter Billie benoemt in de tekst van de titeltrack. Ze legt in deze aflevering uit waarom ze daar wel even over heeft getwijfeld. Voordat we naar het vrolijke nummer Ode Aan De Liefde gaan, moeten we eerst langs het liedje Ik Ben Hier. Om te begrijpen waar ze vandaan komt. Het is een zoektocht naar zelfacceptatie: “Vroeger plakte ik post-its op de spiegel waarop stond dat ik er mocht zijn. Zo hield ik mezelf overeind.” Ze kijkt glimlachend terug en legt uit dat ze nu veel meer ruimte heeft om zichzelf écht te zien. Verstopt onder al die vrolijkheid is dat te horen op Ode Aan De Liefde.

Luister hieronder naar de aflevering:

#12 - SHARY-AN: 'Ik ben soms zo gelukkig dat het me kan benauwen' (S05) - Tekstuele Voorlichting

Tekstuele Voorlichting

In deze podcast graaft NPO Radio 2-dj Martine ten Klooster met behulp van liedjesschrijver Matthijn Buwalda door een betekenisvolle songtekst. Ze nodigen de artiest erachter uit om te ontdekken uit welk hart de woorden komen en wat ze betekenen.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphoneof Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie