Podcast
EO

HAEVN: 'Er is niets leukers dan naar jezelf luisteren’

foto: EO
  1. Nieuwschevron right
  2. HAEVN: 'Er is niets leukers dan naar jezelf luisteren’

In een nieuwe aflevering van Tekstuele Voorlichting is het muziekduo HAEVN te gast.

Een opmerking met een knipoog, maar wel eentje die laat zien waar de muziek van HAEVN vandaan komt. Diep vanbinnen. Op wonderlijke wijze vonden zanger Marijn en componist Jorrit elkaar in een reclameklus (herken het automerk!) en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Of, zoals zanger Jorrit het zegt: “Zijn stem is mijn mooiste muzikale ervaring ooit.” Het duo brengt iets unieks in Tekstuele Voorlichting, want ook de muziek vertelt het verhaal van hun nieuwste single en EP Holy Ground. Hoe dat werkt, wat je hoort en waarom er een walvisgeluid in verstopt zit hoor je in deze aflevering. Op de bank bij Martine en Matthijn en: ‘Stuur maar een factuur voor de psycholoog!’ Komt eraan.

Luister hieronder naar een nieuwe aflevering van Tekstuele Voorlichting:

#17 - HAEVN: 'Er is niets leukers dan naar jezelf luisteren’ (S05)

Tekstuele Voorlichting

In deze podcast graaft NPO Radio 2-dj Martine ten Klooster met behulp van liedjesschrijver Matthijn Buwalda door een betekenisvolle songtekst. Ze nodigen de artiest erachter uit om te ontdekken uit welk hart de woorden komen en wat ze betekenen.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie