Podcast

Thrashmetalband Degenerate te gast in De Keiharde Pödcast

foto: De Keiharde Pödcast
  1. Nieuwschevron right
  2. Thrashmetalband Degenerate te gast in De Keiharde Pödcast

Deze week zijn in De Keiharde studio Rens Hilgers en Daniel Ruiz Cardo van de band Degenerate te gast. Suzanne Bosman en Mike Arntz vroegen zich af hoe het met met de mannen is. Ze vertellen enthousiast over gebeurtenissen na het album, geplande optredens en we mogen een snippertje nieuwe muziek meepikken.

Luisteraar Lars kreeg van zijn metal-maten een klustip: De Keiharde Pödcast keihard aanslingeren. Lars brengt ons op de hoogte van het klusresultaat, maar we bellen hem vooral over zijn aanvraag van de band Nevermore. Lars legt uit wat de muziek met hem doet. Hij deelt zijn bewondering voor gitarist Jeff Loomis en praat over de veel te vroeg overleden zanger Warrel Dane.

Streektaal

Suzanne en Mike deden een oproep voor metalbands die in hun streektaal zingen. Tot nu toe zijn er alleen Friese bands binnengekomen, terwijl Fries geen streektaal maar een eigen taal is. Aan de rest van alle metalbands in Nederland: introduceer ons aan jouw streektaal. Mail dit naar dekeiharde@avrotros.nl.

Zelf is luisteraar Suzanne is een sucker voor doommetal. Als tip neemt ze My Dyig Bride mee. Mike heeft een album van The Black Dahlia Murder uit de platenkast getrokken. Verder hoor je in deze aflevering van De Keiharde Pödcast muziek van Arch Enemy, Kjeld en Soundgarden.

#6 - Degenerate is te gast en praat ons helemaal bij. (S04) - De Keiharde Pödcast

Iedere vrijdag verschijnt er een nieuwe aflevering van De Keiharde Pödcast. Niets missen? Abonneer je dan op de pödcast!

De Keiharde Pödcast

Rock en metal in Nederland krijgen volgens vele fans veel te weinig aandacht op de Nederlandse radio. NPO Radio 2 en AVROTROS vinden dat deze groep luisteraars ook een eigen plek moet hebben waar zij hun muziek horen, nieuws meepikken en vooral zelf inspraak hebben op de inhoud van de podcast.

Suzanne en Mike maken deze podcast wekelijks met hart voor hard. Naast nummers die door de luisteraars worden aangevraagd, wordt er ook aandacht besteed aan vele goede Nederlandse bands die het genre rijk is.

Je kunt al je verzoeken, verhalen, muzikale herinneringen, anekdotes, album recensies en hopelijk binnenkort weer concertverslagen mailen naar dekeiharde@avrotros.nl.

Ster advertentie
Ster advertentie