Podcast

Goldwölff verrast De Keiharde met hun debuutsingle

  1. Nieuwschevron right
  2. Goldwölff verrast De Keiharde met hun debuutsingle

De podcast met hart voor hard! Een uur lang maken Suzanne Bosman en Mike Arntz dè metalpodcast voor jou en door jou samengesteld. In deze aflevering hoor je onder andere muziek van The Dead Daisies en Morbid Angel.

Afgelopen week kwam er een mail in de mailbox van De Keiharde van de nieuwe Leidse band Goldwölff. De strekking van de mail was dat Goldwölff een gloednieuwe heavy rockband uit Leiden is en dat hun eerste single Timebomb onlangs is verschenen.

In gesprek met zanger Jan-Willem

Afgelopen weekend beluisterde Keiharde presentator Mike Arntz deze nieuwe single en hij werd enorm enthousiast van wat hij hoorde. De single werd meteen in De Keiharde Pödcast Tiplijst op Spotify gedeeld en hij besloot daarnaast de band meteen uit te nodigen voor een gesprek in De Keiharde. Zanger Jan-Willem stelt de band verder voor en onthult de plannen voor de komende maanden. Goldwölff zal vanaf nu iedere maand een nieuwe single gaan uitbrengen en in januari 2024 zal de EP verschijnen. De releaseparty van de EP zal ook die maand in Leiden plaatsvinden. De single Timebomb wordt in zijn geheel gedraaid.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mekong Delta

Pjotr Giling maakt voor Omroep Lelystad een metalprogramma op de woensdagavond. Daarnaast is hij groot fan en volger van Mekong Delta, de band rond bassist Ralf Hubert. Pjotr staat zo dicht op de band dat hij een persoonlijk contact met Ralf heeft en zelfs een hand heeft gehad in de reünie van de band in 2007. Mike Arntz belt met Pjotr daarnaast over liefde voor muziek en metal op de radio.
Mike heeft een thrash metal tip meegenomen uit Indianapolis.

De Wisseltap

Op De Wisseltap zette Michel Winter een kleine verrassende smaak op de tap. ''Diggy Diggy Hole'' van Windrose staat nu op Wisseltap 1. Deze week zet luisteraar Mario van der Lee een nieuwe lekkere smaak op de tap. Maar welke haalt hij eraf?

Verder hoor je in deze aflevering muziek van The Dead Daisies en Morbid Angel.

#6 - Een verzoek voor Mekong Delta en zanger Jan-Willem van Goldwölff (S08) - De Keiharde Pödcast

De Keiharde Pödcast

Iedere vrijdag verschijnt er een nieuwe aflevering van De Keiharde Pödcast. Niets missen? Abonneer je dan op de pödcast!

Rock en metal in Nederland krijgen volgens vele fans veel te weinig aandacht op de Nederlandse radio. NPO Radio 2 en AVROTROS vinden dat deze groep luisteraars ook een eigen plek moet hebben waar zij hun muziek horen, nieuws meepikken en vooral zelf inspraak hebben op de inhoud van de podcast. Suzanne en Mike maken deze podcast wekelijks met hart voor hard. Naast nummers die door de luisteraars worden aangevraagd, wordt er ook aandacht besteed aan vele goede Nederlandse bands die het genre rijk is.

Je kunt al je verzoeken, verhalen, special brews aan De Wisseltap, muzikale herinneringen, anekdotes, album recensies en concertverslagen mailen naar dekeiharde@avrotros.nl. Ook kun je je (audio)appjes sturen aan De Keiharde Hotline op 06 8109 3929.

Ster advertentie
Ster advertentie