Podcast
BNNVARA

Bureau Sport Podcast: 'Als er EPO wordt gebruikt doen ze aan microdosering'

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport Podcast: 'Als er EPO wordt gebruikt doen ze aan microdosering'

Het team van Bureau Sport maakt deze aflevering live vanaf de Zwarte Cross met publiek. Daar bespreken ze weer het belangrijkste sportnieuws, met onder andere de ontknoping van de Tour, een moeizame overwinning van de Oranje Leeuwinnen en een chagrijnige Max Verstappen.

De mannen feliciteren Jonas Vingegaard met zijn touroverwinning. Al hadden ze liever gehoopt dat Pogacar op het hoogste treetje zou staan. Erik vertelt over het gebruik van EPO. Hij heeft zelf namelijk ooit eens een EPO-kuurtje gedaan en denkt dat als het nog steeds in de Tour wordt gebruikt, dit waarschijnlijk in de vorm van microdosering gebeurt. Ook stelt het team de vraag waarom Van der Poel zo hard voor zijn team rijdt. En waar de Tour de France eindigt voor de mannen, begint het fietsgeweld voor de vrouwen. Erik doet een voorspelling over wie er gaat winnen!

Ook wordt er gesproken over voetbal. Het nieuwe seizoen staat alweer bijna voor de deur en Ajax ging kansloos onderuit tegen Anderlecht. De heren verwachten dat het helemaal niks wordt met Ajax dit seizoen onder leiding van Maurice Steijn. De allerlekkerste hamburgers in een voetbalstadion heb je trouwens bij Almere City. Daardoor is het nu al een aanwinst voor de Eredivisie. En de eerste wedstrijd van de Oranje vrouwen op het wereldkampioenschap bezorgde Frank pijn aan de ogen.

Daarnaast heeft Max Verstappen wéér gewonnen, al was hij bloed chagrijnig dat hij geen pole pakte. Frank heeft Max wel eens geïnterviewd en dat was niet makkelijk vertelt hij.

Ten slotte wordt ook nog de knappe prestatie van Femke Bol besproken en beantwoorden Frank en Erik vragen uit het publiek. Dat, en veel meer, in een splinternieuwe aflevering van Bureau Sport: De Podcast. Nu live op je podcastfeed! Nog een kleine huishoudelijke mededeling: dit was de laatste Bureau Sport Podcast voor de zomervakantie. Op 28 augustus zijn ze weer terug!

#28 - “Als er nog EPO wordt gebruikt, doen ze aan microdosing” - Live vanaf de Zwarte Cross (S02) - Bureau Sport Podcast

Luister de Bureau Sport Podcast nu in jouw favoriete podcastapp! Reageren op deze podcast? Dat kan! Stuur jouw reactie – het liefst volgens het aloude Hamburgermodel – naar bureausportpodcast@bnnvara.nl.

Ster advertentie
Ster advertentie