Podcast

Dwight Dissels: 'Het zit heel vaak gewoon in je, dus ik geloof in jou'

foto: EO
  1. Nieuwschevron right
  2. Dwight Dissels: 'Het zit heel vaak gewoon in je, dus ik geloof in jou'

In een nieuwe aflevering van Tekstuele Voorlichting praten Martine en Matthijn met Dwight Dissels.

Als Dwight Dissels aan het einde van deze aflevering zijn nieuwe single Geloof live vanaf de bank zingt blaast-ie alles en iedereen omver. Geïnspireerd door Maan en Lauren Daigle schreef hij het nummer. Als semi-finalist van The Voice en als Jezus in The Passion heeft hij Nederland al laten zien wat hij kan, maar met dit liedje doet hij er een schepje bovenop. Hij moedigt iedereen die het maar horen wil aan om een beetje vertrouwen te hebben in -in ieder geval- jezelf. In deze dertig minuten vertelt hij Martine, Matthijn en jou waar die houding vandaan komt en wie zij́n grootste supporter is.

Luister hieronder naar de nieuwe aflevering:

#10 - DWIGHT DISSELS: "Het zit vaak gewoon in je, dus ik geloof in jou" (S05) - Tekstuele Voorlichting

Tekstuele Voorlichting

In deze podcast graaft NPO Radio 2-dj Martine ten Klooster met behulp van liedjesschrijver Matthijn Buwalda door een betekenisvolle songtekst. Ze nodigen de artiest erachter uit om te ontdekken uit welk hart de woorden komen en wat ze betekenen.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphoneof Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie