Podcast

Velveteen Rabbit en Muster over muzikale liefdesbaby in De Keiharde Pödcast

foto: Avrotros
  1. Nieuwschevron right
  2. Velveteen Rabbit en Muster over muzikale liefdesbaby in De Keiharde Pödcast

In deze laatste aflevering van de Keiharde Pödcast hoor je het verhaal over een wel heel bijzondere samenwerking. Natuurlijk komen er ook weer keiharde tips aan bod.

Suzanne Bosman en Mike Arntz doen een bijzondere ontdekking in deze aflevering. Twee bands die afgelopen seizoen ter sprake zijn gekomen, hebben elkaar namelijk gevonden. Muster en Velveteen Rabbit zullen in maart volgend jaar samen het podium betreden. Suzanne en Mike bellen met Maarten Gunsing van Muster en Ilona Stoker van Velveteen Rabbit om over deze liefdesbaby te praten.

Keiharde bruiloft

Ook gaan de twee podcastmakers in gesprek met luisteraar Remko Dijkstra. Hij vertelt over de mooiste dag van zijn leven: zijn bruiloft. Zijn bruid in een bordeauxrode jurk, hij in een velours pak. Als klap op de vuurpijl een dj die de Nederlandse deathmetalband Asphyx draait. Daarom doet Remko het verzoekje om Wasteland of Terror van de band te draaien.

Keiharde tips

Daarnaast tipt Suzanne een nummer van de band Modder en heeft Mike het album van het Franse death/blackmetalgezelschap Svzart Crown meegenomen. Ook komt muziek van Within Temptation en Trans-Siberian Orchestra aan bod.

#18 - Muzikale liefdesbaby via De Keiharde (S04) - De Keiharde Pödcast

Suzanne Bosman en Mike Arntz wensen al hun luisteraars een schitterende kerst. Daarnaast geven ze je graag nog een tip mee: "Kijk uit voor je lange haren bij brandende openhaarden."

De Keiharde Pödcast

Rock en metal in Nederland krijgen volgens vele fans veel te weinig aandacht op de Nederlandse radio. NPO Radio 2 en AVROTROS vinden dat deze groep luisteraars ook een eigen plek moet hebben waar zij hun muziek horen, nieuws meepikken en vooral zelf inspraak hebben op de inhoud van de podcast.

In de Keiharde Pödcast besteden Suzanne en Mike aandacht aan metal. Naast nummers die door de luisteraars worden aangevraagd, wordt er ook aandacht besteed aan vele goede Nederlandse bands die het genre rijk is.

Hoewel dit de laatste aflevering was van het vierde seizoen, zijn Suzanne en Mike altijd op zoek naar keiharde verhalen en tips. Stuur daarom al je verzoeken, verhalen, muzikale herinneringen, anekdotes, album recensies en hopelijk binnenkort weer concertverslagen naar dekeiharde@avrotros.nl.

Beluister alle afleveringen van de Keiharde Pödcast hier!

Ster advertentie
Ster advertentie