Podcast
BNNVARA

Bureau Sport Podcast: “Demi Vollering moet niet zeuren om urine-gate”

foto: Fotograaf: Tom Goyvaerts
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport Podcast: “Demi Vollering moet niet zeuren om urine-gate”

Het was een prachtig sportweekend, met veel wielrennen, een bijna-kampioenschap, een degradatie uit de eredivisie en een degradatie van een hele raceklasse bij de autosport, op één persoon na. Al die zaken komen langs in een hagelfonkelnieuwe episode van de Bureau Sport Podcast.

Deze week is het vrouwen eerst, want de vrouwen van Ajax pakten op indrukwekkende wijze de titel op de laatste speeldag en de Vuelta voor vrouwen bleek een secondespel en werd beslist door wat door de heren van Bureau Sport werd omgedoopt tot ‘urine-gate’. De grote vraag die sportliefhebbend Nederland in z’n greep hield: had Annemiek van Vleuten moeten wachten op de plaspauze bij Demi Vollering? Bureau Sport heeft er een gepeperde mening over, maar is vooral onder de indruk van de spanning en het hoge niveau in het vrouwenwielrennen.

De Formule 1 vinden de mannen normaal gesproken te saai voor bespreking, maar deze week zagen zij wel iets heel bijzonders. Max Verstappen won vanaf plek 9 en liet zien niet alleen de beste auto te hebben, maar ook verreweg de beste coureur te zijn. Wat betekent dat voor de rest van het veld? Bureau Sport geeft antwoord op die prangende vraag.

Meer drama is er in het hoge noorden, want zowel FC Groningen als Cambuur Leeuwarden degradeerden uit de eredivisie. Bij FC Groningen gaf de trainer aan dat hij denkt dat de spelers zich niks kunnen verwijten, maar is dat wel zo? De mannen snappen er heel weinig van. En hij is niet de enige: ook Ronald Koeman en Henk de Haan geven hun mening over de degradatie van de Groningers.

Dat, de legendarisch sterkte Jeffrey Herlings, en een hele actuele mystery guest in een gloednieuwe aflevering van Bureau Sport: De Podcast. Nu in je podcastfeed!

#17 - "Demi Vollering moet niet zeuren om urine-gate" (S02) - Bureau Sport Podcast

Luister de Bureau Sport Podcast nu in jouw favoriete podcastapp! Reageren op deze podcast? Dat kan! Stuur jouw reactie – het liefst volgens het aloude Hamburgermodel – naar bureausportpodcast@bnnvara.nl.

Een aflevering live bijwonen? Dat kan ook! Op 14 mei staan Frank, Erik en Britt op het NPO Podcast Event. Koop je kaarten via https://podcastevent.npo.nl/.

Ster advertentie
Ster advertentie