Op Weg Naar De Finale

Op Weg Naar De Finale: Dag 6

  1. Nieuwschevron right
  2. Op Weg Naar De Finale: Dag 6

Het is de dag van de finale! Dit is de opwarmen van de show

Gerard Joling over zijn favorieten

De operazangeres uit Estland is een grote favoriet van Gerard, omdat ze prachtig zingt. Hij dacht zelfs dat het geplaybackt was, zo zuiver was het. Ook Waylon behoort tot zijn favorieten:

Quote

Waylon zingt fantastisch en ik gun het hem van harte.

Gerard Joling

Waylon zingt fantastisch en ik gun het hem van harte

OG3NE geeft de punten namens Nederland!

"Goeieavond Bart!" Lekker om dat weer even te horen! De meiden van Og3ne geven vanavond de punten namens Nederland. Maar hoe gaat dat in z'n werk? Ze zitten dus niet echt op een dag (weertechnisch niet altijd even handig), maar voor een greenscreen in Hilversum. En aan wie zouden ze zelf het liefst hun punten geven?

Even weer RADIOG3NE: OG3NE geeft de punten namens Nederland! Wie denken zij?

Paul & Frank en de dansende Ier

Paul Rabbering en Frank van 't Hof zijn op pad om diepgaande interviews met Songfestival-bezoekers te scoren en wat inzichten te krijgen in hoe andere landen naar de inzending van Nederland kijken. Ierland hebben we bijvoorbeeld al binnen!

Paul & Frank en de dansende Ier

Jan Smit: poging 2 voor 'Draaideurcrimineel'

Over 20 minuten moet 'ie richting de arena om zich voor te bereiden op de show, maar Jan Smit komt nog even buurten in de studio. Cornald vond 'Draaideurcrimineel' te moeilijk, maar Jan gaat het vanavond gewoon weer proberen bij het optreden met de deurtjes van Moldavië. Oh, en Jan heeft dagenlang rondgelopen met het colaflesje van Barts schoonmoeder:

Jan Smit in de studio: een nieuwe poging voor codewoord ‘Draaideurcrimineel’

Frits Huffnagel in de studio

Frits Huffnagel (oud-WIDM, expert in citymarketing en wethouder bij de VVD) is groot Songfestival-fan en gaat ieder jaar: "Ieder mens heeft recht op een achterlijke hobby. Dit is de mijne. De competitie is leuk, de liedjes, de muziek, maar ook de show en performance eromheen. Alle Songfestival-gekkies komen één keer per jaar bij elkaar en je komt nog eens ergens." Frits noemt het Songfestival het meest geslaagde project van Europa.


Quote

Ieder mens heeft recht op een achterlijke hobby. Dit is de mijne.

Frits Huffnagel

De laatste editie van de zinderende Songfestival-quiz!

Wie o wie gaat er naar huis met het dartbord van Waylon?!

De laatste editie van de zinderende Songfestival-quiz!

Jamai kijkt vanaf de bank

We bellen even met Jamai, die het Songfestival lekker met cola en chips vanaf de bank volgt. Wie zijn favorieten zijn? Sowieso Cyprus, maar ook Oostenrijk, die met de gospelsound, vindt hij erg goed.


Jamai kijkt lekker met cola en chips vanaf de bank

Ster advertentie
Ster advertentie