Programma

Sanders radioshow

  1. Nieuwschevron right
  2. Sanders radioshow

Sander de Heer maakte eind jaren 80 zijn eerste radioprogramma bij de lokale omroep in Limburg, luister hier het fragment!

Top 40 Nationale Hitparade-blaadje

"In mijn jaren 80 ging ik op woensdagmiddag speciaal de stad in om een Top 40 of Nationale Hitparade blaadje te halen. Als ik genoeg gespaard had, kwam ik dan ook nog thuis met een singletje van Kim Wilde, Phil Collins of Mel & Kim", vetrtelt Sander over die tijd.

Countdown agenda en deejay op schoolkamp

"Ik ging in dat decennium voor het eerst naar de middelbare school met een zware boekentas en een Countdown-agenda onder de snelbinders. Op het schoolkamp van de brugklas speelde ik op 13-jarige leeftijd voor het eerst de deejay. Met 12 singles en een paar cassettes draaide ik met mijn eigen stereotorentje voor de rest van de klas, helaas hebben de luidsprekers dat niet overleefd."

Eerste radioprogramma bij de lokale omroep

"Aan het eind van de 80's maakte ik mijn eerste radioprogramma bij de lokale omroep, gewapend met - uit de krant geknipte - nieuwtjes en een interview met een jongen uit de klas die strips spaarde, had ik het echt wel goed voorbereid."

Luister in dit Spotify-lijstje de favoriete 80s nummers van Sander...

Ster advertentie
Ster advertentie