Programma

De Keiharde Pödcast: Hoe promoot je een nieuw album als je niet live kan optreden?

  1. Nieuwschevron right
  2. De Keiharde Pödcast: Hoe promoot je een nieuw album als je niet live kan optreden?

Mike Arntz en Anneke van Giersbergen praten in een nieuwe aflevering van De Keiharde Pödcast met gitarist Marco Gelissen van het powertrio An Evening With Knives en draaien een track van hun album Sense of Gravity.

Stel je voor: je hebt net een nieuwe plaat uitgebracht, de releaseparty zit erop en een aantal dagen later gaat het land op slot. Hoe pak je het aan als artiest als je je nieuwe album niet live kunt promoten? Mike en Anneke gaan erover in gesprek met gitarist Marco Gelissen van An Evening With Knives.

Oproepje aan de luisteraars!

Wat doe je als je zoals Jan Schut een band zoekt, maar je niet meer op de naam kunt komen? Je mailt Dokter Rock en dan blijk je Laberinto te zoeken. Deze Venezuelaanse metalheads streken na wat Europese omzwervingen neer in Amsterdam en leverden een paar puike albums af met metal en Latijns Amerikaanse invloeden. Waar zijn de bandleden nu? Bestaat Laberinto nog wel? We kunnen er weinig over terugvinden en dus doen Mike en Anneke een oproep aan de luisteraars.

Verder hoor je in deze aflevering muziek van Kreator, TOOL, The Monolith Deathcult en Powermad:

#9 - Muzikale messen in de avond? Prima! (S03) - De Keiharde Pödcast

De Keiharde Pödcast

Rock en metal in Nederland krijgen volgens de diehard fans veel te weinig aandacht op de Nederlandse radio. NPO Radio 2 en AVROTROS vinden dat ook en bieden jou hier een eigen plek voor jouw (keiharde) muziek, nieuwtjes, anekdotes en vooral jouw inbreng. Suzanne Bosman en Mike Arntz zijn hartstochtelijke liefhebbers van het stevige genre en delen hun enthousiasme graag met jou! Je kunt al je verzoeken, verhalen, muzikale herinneringen, anekdotes, album recensies en hopelijk binnenkort weer concertverslagen mailen naar dekeiharde@avrotros.nl.

Iedere vrijdag verschijnt er een nieuwe aflevering van De Keiharde Pödcast. Niets missen? Abonneer je dan op de pödcast! Je vindt 'm via nporadio2.nl/podcasts of in jouw favoriete podcast app.

Foto omslag: AVROTROS (An Evening With Knives)

Ster advertentie
Ster advertentie