Programma

Marianne Zwagerman en Rick van Velthuysen over beeldvorming door het RIVM

  1. Nieuwschevron right
  2. Marianne Zwagerman en Rick van Velthuysen over beeldvorming door het RIVM

In een nieuwe aflevering van Op z'n Kop praten Marianne Zwagerman en Rick van Velthuysen onder meer over beeldvorming door het RIVM, maar ook het optreden van Aboutaleb na de avondklokrellen in Rotterdam.

Het is de week van de avondklokrellen. Nederland staat in brand, op sommige plekken letterlijk. Demissionair-premier Rutte vraagt zich af wat de relschoppers bezielt, maar is blij dat nog altijd 99 procent van de Nederlanders zich wel netjes aan de avondklok houdt. Wat klopt er van die uitspraak? En is het jongeren aan te rekenen dat ze naar buiten gaan en de confrontatie opzoeken of had de politiek deze tikkende tijdbom kunnen zien aankomen? Zwagerman en Van Velthuysen zetten je aan het denken in een nieuwe aflevering van Op z'n Kop.

Luister hieronder naar een nieuwe aflevering:

#3 - OP Z'N KOP! - Op z’n Kop!

NPO Luister

Vanaf donderdag 14 januari is Op z'n Kop wekelijks te beluisteren via NPO Radio 2 en de bekende podcastplatformen. Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Foto omslag: PowNed

Ster advertentie
Ster advertentie