Programma

Concert at SEA schuift door naar 2022

  1. Nieuwschevron right
  2. Concert at SEA schuift door naar 2022

Omdat er te veel onzekerheden zijn om dit jaar nog een volwaardig festival neer te zetten, is besloten om Concert at SEA door te schuiven naar 2022. Dat maakt BLØF bekend bij Aan De Slag.

Er is onderzocht om Concert at SEA te verplaatsen naar een later moment deze zomer, maar dat is niet mogelijk gebleken. Alle kaarten van het uitverkochte festival op de Brouwersdam in Zeeland blijven geldig voor de editie van volgend jaar, die zal plaatsvinden van donderdag 30 juni tot en met zondag 2 juli.

Onmogelijk nog te realiseren

“We hebben van alles te verstouwen met elkaar”, zegt Paskal Jakobsen in reactie bij Aan De Slag. “We kunnen het onmogelijk nog optuigen, al zou het nog kunnen, dus het wordt onmogelijk.” Kaartkopers worden per mail geïnformeerd voor een mogelijkheid tot terugbetaling.

Nieuwe single

Hoewel het een bittere pil is voor iedereen die bij de vijftiende editie van Concert at SEA is betrokken, blijven de heren van BLØF, de organiserende partij, positief. Het goede nieuws is dan ook dat de Zeeuwse band een gloednieuw nummer uitbrengt met als titel Horizon. Hierin draagt Bløf een boodschap van hoop uit.

Beluister de nieuwe single hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie