Programma

Zet iemand in het zonnetje met een livesessie tijdens 100 uur voor KWF

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Zet iemand in het zonnetje met een livesessie tijdens 100 uur voor KWF

NPO Radio 2 steunt ook dit jaar de Collecteweek van KWF Kankerbestrijding. Tijdens de week zetten wij iedere ochtend iemand in het zonnetje met een bijzondere livesessie. Wil jij iemand aanmelden? Lees snel door.

Van maandag 6 september tot en met vrijdag 10 september maken wij weer 100 uur radio voor KWF. Vanaf dinsdag 7 september verrassen we iedere ochtend een luisteraar met een livesessie en daar kan jij ons bij helpen. Ken jij iemand die ((in)direct) met de ziekte te maken heeft (gehad), een zware tijd achter de rug of voor de boeg heeft? Dan zetten wij diegene graag in het zonnetje. Wat jij moet doen? Geef hem/haar op in het onderstaande formulier, laat ons weten wat zijn of haar verhaal is en met welke sessie jij diegene wil verrassen. Wie weet bezorg jij iemand zo een prachtige dag!

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Line-up:

Dinsdag 7 september: Maan
Woensdag 8 september: 3JS
Donderdag 9 september: Alain Clark
Vrijdag 10 september: Blaudzun

Let op: De optredens vinden plaats in de ochtend op een vakantiepark in Drenthe. Iedereen die een livesessie bijwoont heeft naast een uitnodiging ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig. Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Kijk voor meer informatie hierover op de website van Testen voor Toegang. Het aantal plaatsen is beperkt, alleen als je een bevestiging per mail hebt ontvangen ben je welkom bij de livesessie.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Ster advertentie
Ster advertentie