Programma

Meld je aan voor één van de livesessies tijdens 100 uur voor KWF

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Meld je aan voor één van de livesessies tijdens 100 uur voor KWF

NPO Radio 2 steunt ook dit jaar de Collecteweek van KWF Kankerbestrijding. We organiseren prachtige livesessies en jij kunt bij één van de sessies aanwezig zijn!

Tussen 6 en 10 september organiseren we iedere avond (behalve op vrijdag, want dan vindt de sessie plaats in de middag) een livesessie tijdens 100 uur voor KWF. Zo komen Jett Rebel, Son Mieux, Miss Montreal, Racoon én Douwe Bob optreden. Jij kunt bij één van deze livesessies aanwezig zijn, het enige wat je hoeft te doen is jezelf aanmelden. Er is maar een bepaald aantal plaatsen beschikbaar voor de livesessies en je mag maximaal 3 vrienden meenemen.

Line-up

Maandagavond 6 september: Jett Rebel (VOL)
Dinsdagavond 7 september: Son Mieux
Woensdagavond 8 september: Miss Montreal (VOL)
Donderdagavond 9 september: Racoon (VOL)
Vrijdagmiddag 10 september: Douwe Bob (VOL)

Let op: De optredens vinden plaats in de avond (en vrijdagmiddag) op een vakantiepark in Drenthe. Iedereen die een livesessie bijwoont heeft naast een uitnodiging ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig. Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Kijk voor meer informatie hierover op de website van Testen voor Toegang. Het aantal plaatsen is beperkt, alleen als je een bevestiging per mail hebt ontvangen ben je welkom bij de livesessie.

Ster advertentie
Ster advertentie