Programma

Noorse songfestivalinzending TIX: ‘De uitslag boeit mij niet heel erg’

  1. Nieuwschevron right
  2. Noorse songfestivalinzending TIX: ‘De uitslag boeit mij niet heel erg’

Tussen alle drukte door kan Jeroen nog even kort met de Noorse songfestivalinzending TIX praten!

“Ik heb een hele goede tijd hier. Ik heb heel veel plezier”, vertelt TIX. Hij legt uit dat hij het nummer Fallen Angel zelf heeft geschreven en geproduceerd. “Het moet niet op een podium lijken, maar meer een soort hemel.” Het nummer is heel persoonlijk. “Als ik het heel makkelijk voor mezelf had gemaakt dan had ik een partynummer of een popnummer gekozen. Dit was het beste nummer voor mij."

Nummer met hoop

“Het is een nummer met hoop en over het geval dat je een outsider bent. Ik denk dat veel mensen zich daarin herkennen”, vertelt hij. “Misschien vinden mensen de visuele vormgeving bij het nummer te veel, maar ik vind het wel perfect passen bij het nummer. Ik wil een verhaal vertellen en dat de unieke kanten van een mens juist omarmt moeten worden. Daarom ben ik hier. Ik ben niet bezig met de resultaten.”

Luister hieronder het hele verhaal terug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eurovisie Songfestival 2021

Van dinsdag 18 mei tot en met zaterdag 22 mei vindt het Eurovisie Songfestival 2021 plaats in Ahoy, Rotterdam en NPO Radio 2 brengt dagelijks verslag uit. Luister ook naar De Officiële Songfestival Podcast en kijk naar Bureau Eurovisie.

Internationale Songfestival Top 50

De Internationale Songfestival Top 50 wordt op de finaledag van het Eurovisie Songfestival op 22 mei uitgezonden tussen 12.00 en 16.00 uur, gepresenteerd door Paul en Cielke vanuit Ahoy, Rotterdam.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie