Programma

Weekend in vijf optredens

  1. Nieuwschevron right
  2. Weekend in vijf optredens

Dit weekend was er weer veel livemuziek te horen op NPO Radio 2, waaronder Shantel en The Common Linnets.

Lil' Robbie

In aanloop naar Pakjesavond had de crew van One Night Stenders een rap bedacht op de melodie van de nummer 1-hit 'Drank & Drugs'. De parodie heet 'Absynth & Speed', want dat klinkt als Sint en Piet.

Elise de Koning

Nog meer muzikale hoogstandjes bij Rob Stenders in de uitzending, want hij had ook Elise de Koning te gast. Wellicht ken je de zangeres uit The Voice Of Holland, waar ze nummers van Mariah Carey en Adele zong. Ze presenteerde bij Stenders haar eigen single, 'Ik Wil Je In Mijn Hart'.

Shantel

De Duitse muzikant Shantel was zaterdagmiddag te gast bij Spijkers Met Koppen, waar hij maar liefst vijf nummers ten gehore bracht in zijn kenmerkende balkanbeatsstijl. Hieronder een van zijn bekendste liedjes, 'Disko Partizani', dat sinds 2008 een kraker is op festivals en dansvloeren.

The Common Linnets

2015 was wederom een goed jaar voor The Common Linnets. Tevreden keek Ilse DeLange terug op de afgelopen maanden in het Muziekcafé met Daniël Dekker. Samen met haar band speelde ze een aantal liedjes van het tweede album II, zoals 'We Don't Make The Wind Blow'.

RoMi Cage

Te gast bij Paul Rabbering op zondagmiddag was de Zeeuwse band RoMi Cage. De formatie, rondom zangeres Romy Coomans en liedjesschrijver Michaël Coomans, zong de nieuwe single 'What I Like About You'.

Ster advertentie
Ster advertentie