Programma

Hoe eet je een tompouce?

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe eet je een tompouce?

In de YouTube-serie Bureau Kijk in de Vegte zoekt Jeroen Kijk in de Vegte samen met sidekick Sanne Blankena antwoorden op de meest uiteenlopende vragen.

Het lijkt wel alsof er duizend en één verschillende manieren zijn om een tompouce te eten. Ontleden, snijden of gewoon ongegeneerd naar binnen werken; wat is nou eigenlijk de juiste manier om dat te doen of beter gezegd: is die er uberhaupt wel? Voor het antwoord op die prangende vraag kunnen Jeroen en Sanne maar bij één man zijn: Meester Patissier en Boulanger Robèrt van Beckhoven.


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geen vraag is te gek voor Bureau Kijk in de Vegte en belooft dan ook 100% antwoordgarantie. Het team van Bureau Kijk in de Vegte gaat op onderzoek uit en spreekt met experts om erachter te komen wat het antwoord op jouw prangende vraag is. Zo komen ze erachter hoe je een tompouce eet zonder te knoeien bij Robèrt van Beckhoven en reizen ze af naar de Rotterdamse Kuip om te achterhalen hoe er van die strakke strepen op het veld aangebracht worden.

BUREAU KIJK IN DE VEGTE

Je hoort Bureau Kijk in de Vegte met Jeroen en Sanne ook iedere zondagmiddag tussen 12:00 uur en 14:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie