Programma

Happy Birthday Obama

  1. Nieuwschevron right
  2. Happy Birthday Obama

Barack Obama is vandaag 54 jaar geworden. Hij kan met recht de meest muzikale president van de USA worden genoemd. Zie hier enkele hoogtepunten.

Dansende senator

Een presidentiele campagne bestaat uit heel veel televisieoptredens waar je telkens weer een onuitwisbare indruk moet maken. De senator uit Illinois gebruikt in 2007 zijn goede dansmoves dan ook veelvuldig in op televisie, zoals bij The Ellen DeGeneres Show.

Eerste presidentiele dans

Als Barack Obama gekozen is als president van de Verenigde Staten volgt de inauguratie. Aan het eind van deze dag volgt het bal waar 'The First Couple' hun eerste dans danst, live begeleidt door Beyoncé.

Knippen en plakken

Als je de machtigste man ter wereld bent, dan ben je automatisch ook een doelwit van grappenmakers. Al kunnen wij de verschillende video's van YouTube'er baracksdubs wel waarderen. Het betere knip en plakwerk.

'Sweet Home Chicago'

Het Witte Huis is in februari 2012 het decor voor 'In Performance at the White House: Red, White and Blues', een viering van de bluesmuziek en ter eren van Black History Month. Een evenement met optredens van onder andere B.B. King, Jeff Beck en Mick Jagger. Ondanks deze grote namen deinst Barack Obama niet terug om een stukje te zingen.

Hoop

Een aantal weken geleden werden verschillende Amerikanen doodgeschoten vanwege hun huidskleur. Op de begrafenis van een van hen, South Carolina State Senator Clementa Pinckney, zong Barack Obama het nummer 'Amazing Grace'. Als woorden tekort schieten, is zingen soms het beste gebaar.

Eervolle vermelding

Je kunt het niet over de dansmoves van Barack hebben, zonder ook even zijn vrouw Michelle Obama te vermelden. De First Lady is regelmatig dansend te bewonderen, omdat ze zich inzet voor meer beweging en tegen obesitas.

Ster advertentie
Ster advertentie