Naar homepage
NPO Radio 2

NPO Radio 2 live vanaf Concert at SEA

  1. Nieuwschevron right
  2. NPO Radio 2 live vanaf Concert at SEA

NPO Radio 2 is er dit jaar weer bij op Concert at SEA. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni hoor je onze DJ's en intieme livesessies vanaf het festival op de Brouwersdam!

Dertiende editie Concert at SEA

Concert at SEA is alweer toe aan de dertiende editie. Het festival is inmiddels uitgegroeid tot een driedaags evenement waar grote (inter)nationale sterren aan de Zeeuwse kust zorgen voor het ultieme zomergevoel. Dit jaar wordt het podium bestegen door artiesten als Sting & Shaggy, Guus Meeuwis en Alanis Morrisette.

Wij doen weer uitgebreid verslag vanaf het terrein, zenden hoogtepunten op het hoofdpodium uit en organiseren ook dit jaar intieme livesessies. Deze check je op al onze kanalen!

Bekijk hier de de sessie met Chef' Special van vorig jaar:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bart belt Paskal van BLØF

Bart belt in Aan De Slag! met Paskal Jakobsen, de man die mede-verantwoordelijk is voor de organisatie van het festival. Bart wil allereerst weten of de radiostudio dit jaar weer zo'n mooi plekje krijgt als altijd. "Een betere plek is er niet", vertelt Paskal. De organisatie heeft het weer voor elkaar gekregen om een heel sterke line-up neer te zetten. Naar welke artiesten kijkt de BLØF-frontman zelf uit? "Naar Alanis Morissette. En Sting & Shaggy", vertelt hij. Natuurlijk mag ook het traditionele slotconcert van BLØF dit jaar weer niet ontbreken op het festival. Een optreden dat live wordt uitgezonden op NPO Radio 2: "Helemaal, he? Te gek", aldus Paskal.

Heb jij nog geen tickets voor het festival? Vanaf maandag 25 juni maak je bij NPO Radio 2 kans op de állerlaatste kaarten.

Beluister het hele gesprek met Paskal hier terug:

NPO Radio 2 live vanaf Concert at SEA
Vrijdag 29 juni
16.00 - 22.00 uur

Muziekcafé live vanaf Concert at SEA
Zaterdag 30 juni
​16.00 - 00.00 uur

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie