Programma

Bij The Beatles op bezoek

  1. Nieuwschevron right
  2. Bij The Beatles op bezoek

Altijd afgevraagd hoe het er aan toeging in de Abbey Road Studio's toen The Beatles er opnamen? Je komt er achter op zondag 17 april in de Ziggo Dome.

Het klooster in

Onder de naam The Sessions - A Live Re-Staging Of The Beatles At Abbey Road Studios verandert de Ziggo Dome één keer in de befaamde Britse opnamestudio, die Paul McCartney ooit beschreef als het klooster van The Fab Four.

Oog én oor voor detail

Tijdens het evenement worden de opnamesessies van The Beatles tussen 1962 en 1969 gevolgd, met groot oog (en oor) voor detail. De tweede studioruimte van het Abbey Road-complex is in gestileerde vorm nagebouwd in Amsterdam.

Levensecht

De productie die op 17 april 2016 wordt opgevoerd in de Ziggo Dome is gebaseerd op het boek Here, There And Everywhere van Geoff Emerick, die als studiotechnicus actief was in Abbey Road. Hij is ook als adviseur bij The Sessions betrokken.

Win kaarten

De kaartverkoop voor The Sessions - A Live Re-Staging Of The Beatles At Abbey Road Studios start vrijdag 9 oktober, maar we geven binnenkort ook kaarten voor het evenement weg op NPO Radio 2. Hou 'm dus op 2 om te horen hoe!

Ster advertentie
Ster advertentie