Programma

Babynaam Sander bekend

  1. Nieuwschevron right
  2. Babynaam Sander bekend

Sander en zijn zwangere vriendin hadden moeite met het verzinnen van een naam voor hun kindje en daarom mochten de luisteraars meebepalen.

Oproep

Aangezien Sander nogal in de knoop zat met het kindernamen vraagstuk, riep hij de hulp van zijn luisteraars in. Die probeerden Sander te helpen bij zijn babynamencrisis en kwamen met namen als Spruitje, Chavella, Keval en Lukenna op de proppen. De ingezonden naam met de meeste stemmen, zou de naam worden voor het kindje van Sander en zijn vriendin. Er was zelfs een speciale Facebookactie voor ingezet.

Bekendmaking babynamen

Meer dan duizend namen kwamen binnen, maar Sander was niet bang voor gekke namen: 'Wij hebben veel vertrouwen in jou als luisteraar,' vertelde Sander de Heer dinsdagochtend. Onder trommelgeroffel pikte hij de eerste naam uit het verlossende koffertje. 'Als hij een meisje krijgt dan gaat zij.... Flow heten!' Een mooie en korte naam volgens de DJ. Maar wordt Sander de heer vader van een jongen, dan zal hij de naam Teejo (spreek uit: Theo) dragen. Aan deze naam moest de vader in spé wel 'even wennen'.

1 april?

Of neemt Sander ons keihard in de maling en hoeft hij helemaal niet aan de naam te wennen? Het is tenslotte de dag van de grap! We zullen het pas weten bij de geboorte van zijn kindje, tot die tijd oefenen we met het schrijven van Theo, Tejo ehh Teejo.

Update

Was deze actie van Sander nou een grap? Lees de update.

Beluister hierboven de bekendmaking van de twee babynamen!

Ster advertentie
Ster advertentie