Programma

Brian Johnson live met Muse in 2017

  1. Nieuwschevron right
  2. Brian Johnson live met Muse in 2017

Op 5 oktober wordt Brian Johnson 72 jaar. Een goed moment om zijn energieke optreden met Muse nogmaals onder de aandacht te brengen.

Dit jaar werd al bekend dat er ergens in 2019 misschien nieuw materiaal van AC/DC uitkomt. Een grote verrassing, aangezien Johnson in 2016 bekendmaakte dat optreden niet meer lukte vanwege gehoorproblemen. Liveconcerten werden gecancelled en AC/DC ging zelfs touren met Guns 'n Roses frontman Axl Rose. Gelukkig is Johnson niet definitief uit de band.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Het is, ondanks zijn leeftijd, niet zo dat Brian Johnson de afgelopen jaren achter de geraniums is gaan zitten. Zo trad hij in 2018 al eens op met Mick Fleetwood en werd hij in 2017 door Muse uitgenodigd om een nummertje mee te doen tijdens het Reading Festival.

'Reading, fuck 'em all'

Je ziet Muse zichtbaar genieten op het moment dat Brian Johnson aangekondigd wordt. Ook is na vijf seconden duidelijk dat de AC/DC frontman er nog altijd zin in heeft. Ondanks zijn gehoorproblemen weet hij het publiek mee te krijgen met 'Back in Black'. Halverwege het nummer snoert hij de critici de mond en roept hij: "Reading, fuck 'em all". Hij laat hiermee in ieder geval zien dat hij de muziekwereld nog lang niet beu is.

Bekijk het volledige optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie