Programma

The Pierce Brothers live

  1. Nieuwschevron right
  2. The Pierce Brothers live

Begonnen als straatmuzikanten is deze Australische tweeling uitgegroeid tot een internationaal succes. Ze waren te gast bij de Staat van Stasse!

Straatmuzikanten

De twee broers zijn ooit begonnen als straatmuzikanten, maar inmiddels hebben ze zoveel succes dat ze niet meer op straat hoeven te spelen. Op de vraag van Stefan Stasse of nog wel eens op straat spelen, antwoorden de broers vol overtuiging: "Absoluut! Afhankelijk van het enthousiasime van het publiek blijven we dan doorspelen of bewaren we het nummer liever voor op een album", lacht de tweeling.

Tweeling

Patrick Jack en Jack Patrick zijn in bijna alles hetzelfde. Ze hebben zelfs allebei een vriendin met de naam Laura. Alleen in studierichting verschillen ze van elkaar. Jack studeerde Economie en Patrick de Filmacademie. Oh, en Jack is beter in het bespelen van de didgeridoo, een Australisch instrument: "Ik kreeg het instrument van Patrick voor mijn 21ste verjaardag en die zei meteen dat we dat nu ook bij optredens konden gebruiken".

Live

Hun allereerste Europese optreden vindt dit weekend plaats op Lowlands. Maar gelukkig brachten ze bij de Staat van Stasse hun singles 'It's My Fault' en 'Flying Home' live ten gehore.

Bekijk het optreden en beluister het interview hierboven.

Ster advertentie
Ster advertentie