Programma

Videoclip Oasis nu nóg 'epischer'

  1. Nieuwschevron right
  2. Videoclip Oasis nu nóg 'epischer'

Noel Gallagher heeft 'D'You Know What I Mean?' behoorlijk bewerkt, dus ook aan de videoclip 'D'You Know What I Mean?' van Oasis is drastisch gesleuteld.

Voor het nageslacht

Het Oasis-album Be Here Now uit 1997 wordt op 7 oktober opnieuw uitgebracht. Aanvankelijk wilde Noel Gallagher de hele plaat remixen, omdat hij de nummers te land vindt, maar hij kwam niet verder dan het de single 'D'You Know What I Mean?'. "Iemand, ik weet niet meer wie, had het idee gevat om het hele album opnieuw te beoordelen en opnieuw te mixen voor het nageslacht. We kwamen niet verder dan de eerste track en we gaven het op... Maar het klinkt wel fucking vet."

Helikopterbeelden

Ook de videoclip van 'D'You Know What I Mean?' ging op de schop. De band heeft de ruwe beelden uit 1997 nog liggen en heeft de videoclip opnieuw laten monteren. Volgens de regisseurs van de band, productieteam Dom & Nic, is de videoclip nu 'epischer' geworden. "Tijdens het monteren van de nieuwe videoclip vonden we nog meer gave beelden van de band. Meer stoere helikopterbeelden en snellere beelden met meer energie en drama dan voorheen'.

Koffietafelboek

Het album Be Here Now is in 1997 de opvolger van het zeer succesvolle (What's The Story?) Morning Glory, met daarop 'Wonderwall' en 'Don't Look Back In Anger'. Deze heruitgave krijgt de titel Be Here Now - Chasing The Sun Edition mee en wordt in verschillende versies uitgegeven. Zo is er bijvoorbeeld een elpeeversie met bonustracks en een koffietafelboek met veel extra's. Natuurlijk kan je 'm ook gewoon downloaden of via cd krijgen.

Kijk hier de nieuwe videoclip van 'D'You Know What I Mean?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie