Programma

Edsilia Rombley over Lionel Richie: 'Hij was onze romantische held'

  1. Nieuwschevron right
  2. Edsilia Rombley over Lionel Richie: 'Hij was onze romantische held'

In de eerste aflevering van Top 2000 Pick-up tour vertelt Edsilia Rombley over haar jeugdheld Lionel Richie. In aflevering twee legt John Williams uit waarom Off The Wall van Michael Jackson zo speciaal voor hem is.

In de eerste aflevering van de Top 2000 Pick-up tour vertelt zangeres Edsilia Rombley aan Annemieke Schollaardt aan de hand van de plaat Hello over haar ontmoetingen met jeugdheld Lionel Richie. 'Mijn moeder had er platen van. Hij was onze romantische held. Hij is zo goed", vertelt Rombley enthousiast. "Ik hou van Lionel. Hij kan niet meer stuk bij mij."Zweefvliegtuig

In aflevering twee swingt John Williams samen met Jan-Willem Roodbeen op het nummer Off The Wall van Michael Jackson. Volgens de presentator het perfecte nummer van de King of Pop om je zorgen te vergeten en even lekker los te gaan. "Ik zie die muzikanten om mij heen. Ze hebben het zo zwaar. Dit nummer is een nationaal volkslied. Laat los en dan gaat 'ie. Het is een soort zweefvliegtuig dat weggaat", vertelt Williams.

Top 2000 pick-up tour

In de Top 2000 Pick-up tour ontdekken onze dj's bijzondere verhalen van bekende Nederlanders bij platen uit de Top 2000. Ze spreken onder anderen met Dionne Stax, Tim Hofman, Monic Hendrickx, Edsilia Rombley en Guido Weijers. Klik hier voor meer info.

Volg de NPO Radio 2 Top 2000

De beste, leukste en mooiste liedjes ooit hoor je van 25 t/m 31 december in de Top 2000! Je volgt de lijst der lijsten via radio, tv en online. Bekijk de lijst van dit jaar.

Foto omslag: AVROTROS

Ster advertentie
Ster advertentie