Programma
AVROTROS

Paul gaat terug naar de jaren ’90 in Pauls 90s

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Paul gaat terug naar de jaren ’90 in Pauls 90s

Het nieuwe nachtprogramma op NPO Radio 2 wordt één grote trip down memory lane met de beste muziek uit de jaren ’90.

Vanaf 7 januari 2023 hoor je Paul Rabbering elke vrijdag- op zaterdagnacht tussen 02.00 en 04.00 uur met Pauls 90s. Samen met de luisteraar haalt hij herinneringen op uit het muzikaal zeer afwisselende decennium. Denk aan verhalen bij platen van Nirvana, de Eurodance en Happy Hardcore, 2 Brothers On The 4th Floor, maar ook de popmuziek van Soul Asylum, Cher, Michael Jackson en Phil Collins.

Paul als 90s kid

Paul kijkt erg uit naar het nieuwe programma. Zo vertelt hij: “De nineties zijn helemaal mijn decennium. Mijn hele middelbare schooltijd en een deel van mijn studie vielen in de jaren ’90. Ik kan me elk jaar en bijbehorende hits zo voor de geest halen. De nineties zijn heerlijk om in te duiken, het is het meest uiteenlopende decennium en dat ga je horen tussen 2 en 4. Ik was van de hakkuh plaatjes en ook zeker van de grunge. Ik wil samen met de luisteraars genieten van deze tijd.”

Pauls 90s

Pauls 90s is elke zaterdag tussen 02.00 en 04.00 uur te horen bij AVROTROS op NPO Radio 2. Daarnaast blijft Paul Rabbering elke vrijdag, zaterdag en zondag tussen 14.00 en 16.00 uur zijn programma PAUL! presenteren.

Ster advertentie
Ster advertentie