Programma

Antoin Peeters vergeet zijn enige zin in The Passion

  1. Nieuwschevron right
  2. Antoin Peeters vergeet zijn enige zin in The Passion

Henk van Steeg belt in de uitzending met RTL-nieuwslezer Antoin Peeters over zijn rol in The Passion.

Wanneer Antoin hoort dat The Passion naar zijn stad Dordrecht komt, weet hij dat hij wil meedoen. Vanwege drukte op het werk kan hij helaas niet een grote rol vertolken, maar hij is al heel blij met de bescheiden rol die hij toegewezen heeft gekregen. De RTL-nieuwslezer vertolkt namelijk de rol van één van de Petrus-herkenners. "Ik moest mij om tien uur melden en om drie uur 's nachts kon ik een keer naar huis", vertelt Peeters over de lange draaidag.

Zijn stad

De presentator woont in Dordrecht, dus het maakt het voor hem extra speciaal: "De hele stad staat op zijn kop. Wat heel bijzonder is. Dordrecht heeft niet een heel mooi groot historisch plein. Wel is er een historische jachthaven, deze is helemaal leeggemaakt en hier wordt nu het podium gebouwd." Voor zijn rol hoeft de presentator maar één zin te zeggen, maar dat ging bij de repetities niet helemaal lekker. "Ik had er heel goed op geoefend en toen draaiden het hele spektakel zich naar mij en toen moest ik het zeggen en toen wist ik het niet meer", vertelt Peeters lachend.

Welke zin moet hij zeggen? En staat hij ook tussen het publiek tijdens The Passion?

Weet Antoin Peeters z'n tekst nog voor The Passion?

Thank God It's Sunday

Je hoort Thank God It's Sunday elke zondag van 20:00 tot 22:00 uur op NPO Radio 2.

THE PASSION

The Passion wordt, zoals gebruikelijk, op Witte Donderdag uitgezonden. Het evenement vindt dit jaar op 18 april plaats in Dordrecht. NPO Radio 2 zendt The Passion op Witte Donderdag tussen 18:00 en 22:00 uur uit in een gezamenlijke uitzending van de EO en KRO-NCRV, gepresenteerd door Wouter van der Goes. Henk van Steeg doet verslag.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie