Programma

David Bowie herinnert Jan-Willem aan zijn mooiste radiomoment

  1. Nieuwschevron right
  2. David Bowie herinnert Jan-Willem aan zijn mooiste radiomoment

Jan-Willem en Jeroen maken tijdens de Top 2000 Stemweek iedere ochtend radio vanuit de Stembus. Na een bijzonder gesprek met een luisteraar, wordt 'Space Oddity' van David Bowie gedraaid en Jan-Willem kan het maar net drooghouden.

Het was even slikken voor Jan-Willem toen hij zich realiseerde wat voor een geweldig jaar hij en Jeroen achter de rug hebben. Hij zwom mee met Maarten van der Weijden en had toen ook een interview met Maartens vrouw. "Weet je nog dat we belden met zijn vrouw, terwijl Maarten van der Weijden door dat water ploegde. In het bootje tegenover ons zat zijn vrouw, die wij alleen maar konden interviewen door haar te bellen, wat heel gek was, want we konden haar wel zien. Daarna draaiden we dit nummer, 'Space Oddity'," vertelt Jan-Willem.

​Bekijk het hele fragment vanuit de Stembus hieronder:

STEMMEN VOOR DE TOP 2000

Van 1 t/m 7 december kan je hier weer stemmen voor de Top 2000. Je stemlijstje verzenden kan tot 7 december 17.00 uur. Rond 17.45 uur is dan de complete top 10 van dit jaar bekend. De volledige Top 2000 van 2019 wordt op vrijdag 20 december bekendgemaakt.

Let op: op 7 december 17.00 uur moet je stemlijstje zijn verzonden. Stemmen die na 17.00 uur binnenkomen worden niet meer meegerekend.

KLIK HIER OM METEEN JE STEM UIT TE BRENGEN

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie