Programma

Caroline en Emmely over hun podcast: 'We weten niks over wat er gebeurt'

  1. Nieuwschevron right
  2. Caroline en Emmely over hun podcast: 'We weten niks over wat er gebeurt'

Gisteren lanceerden Emmely en Caroline hun nieuwe podcast Vrouwen met Ballen. Gijs nodigde ze uit in de studio om te praten over het nieuwe project.

Vrouwen met Ballen is een praatprogramma waarin de vreemdste, mooiste en interessante vragen van luisteraars beantwoord worden. In Gijs 2.0 praat Gijs met Emmely en Caroline over de podcast. Wat gebeurt er allemaal in zo'n aflevering? "We weten eigenlijk helemaal niks van wat er gebeurt in de podcast. We gaan zitten en hebben een hele grote bingoballenbak waar we aan draaien en we hebben allemaal vragen binnengekregen", vertelt Caroline. Ze geven elke aflevering, nietsvermoedend een zwengel aan het bingo-apparaat en laten hun ballen bepalen.

De wens van Gijs

Voor de eerste aflevering kregen Caroline en Emmely bijvoorbeeld de vraag binnen: 'Hoe leg ik aan mijn vierjarige kind uit wat oneindigheid is?' Caroline vertelt: "Dat weten wij zelf natuurlijk niet. Dus we hebben Govert Schilling gebeld en die legt het uit op een manier dat je denkt 'wauw, ik word hier wijzer van.'" Gijs heeft zelf ook een wens: "Ik zou Oprah Winfrey weleens willen spreken." Vrijwel onmogelijk denkt hij, maar voor Emmely en Caroline is geen uitdaging te groot. "Ik zou graag een keer naast haar willen zitten", aldus Gijs. Staat genoteerd!

Caroline en Emmely hebben ook een vraag voor Gijs. Wat heeft hij met zijn staart gedaan? Luister hieronder naar het fragment:

Vrouwen Met Ballen

In de eerste aflevering komt onder andere de wens van luisteraar Niels naar voren: "Hi Emmely en Caroline, mijn vrouw heeft net een nieuwe baan en ze is heel erg fan van Sven Kockelmann. Zou hij haar succes kunnen wensen met haar nieuwe baan? Alvast bedankt". Caroline en Emmely kennen geen gêne, steken meteen de handen uit de mouwen en gaan aan de slag.

Vrouwen met Ballen, een podcast van KRO-NCRV en NPO Radio 2, te beluisteren vanaf dinsdag 18 augustus via Apple Podcasts/iTunes, Spotify, Stitcher, Pocket Casts, Google Podcasts en de NPO Radio 2 app.

MEER PODCAST VAN NPO RADIO 2

Naast deze podcast van Emmely en Caroline hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal.

Gijs 2.0

Je hoort Gijs 2.0 iedere werkdag tussen 12:00 en 14:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: still

Ster advertentie
Ster advertentie