Programma

Kijk mee: livestream Collectebonanza

  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk mee: livestream Collectebonanza

De NPO Radio 2 Collectebonanza is in volle gang vanuit Rob's huis in Almere! Meekijken doe je 24/7 hier.

<div id="liveplayer_wrap"></div><script src="https://npoplayer.omroep.nl/js/npoplayer.min.js"></script><script>npoplayer("liveplayer_wrap").setup({width: "100%", aspectratio: "16:9", prid: "LI_NEDERLAND2_221711", options: { autoPlay: true }});</script>


Mocht het niet werken op je telefoon, bekijk het dan via desktop!

DONEER AAN COLLECTEBONANZA

Hulp van bekende radiovrienden

Uiteraard krijgt hij hulp van Caroline en vrienden van de Platenbonanza. Tijdens de NPO Radio 2 Collecteweek hoor je Rob dagelijks van 14.00 tot 18.00 en van 00.00 tot 06.00 uur op NPO Radio 2. Hou jij Rob liever de volle 24 uur in de gaten? Dat kan via KX Radio.

NPO RADIO 2 COLLECTEWEEK-PODCAST

Tijdens de NPO Radio 2 Collectebonanza worden een aantal bijzondere radio-uren gemaakt. Om deze niet verloren te laten gaan bundelen we ze in een podcastreeks. Check hier de volgende podcasts:

Dien jouw verzoekje(s) in

Geen bonanza zonder plaataanvragen! Hier kan je jouw favoriete nummer opgeven:

NPO Radio 2 Collecteweek

Van 3 tot en met 7 september kwam NPO Radio 2 tijdens de NPO Radio 2 Collecteweek in actie ten behoeve van KWF. Zo maakte Rob Stenders vijf dagen lang non-stop radio vanuit zijn eigen zolderkamer (inclusief bezoek van bekende vrienden), reden Wouter & Frank het hele land door om aan te bellen bij vijfduizend deuren, ging Timur in gesprek met patiënten in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis en organiseerde Bart “het grootste concert in een ziekenhuiskamer ooit” voor Minouche met ‘Fix You’ van Coldplay door hemzelf, de 3Js, Krystl en een hoop luisteraars.

Foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie