Programma

Biowetenschapper Willem Engel fileert Nederlands coronabeleid

  1. Nieuwschevron right
  2. Biowetenschapper Willem Engel fileert Nederlands coronabeleid

Is er iets mis het met Nederlandse coronabeleid? Biowetenschapper Willem Engel vindt van wel. Rick van Velthuysen spreekt de criticaster erover in een nieuwe aflevering van zijn podcast Heb een mening!

Als zelfverklaard ‘nar van de wetenschap’ wil Willem beleidsmakers aan hun verstand brengen dat ze er volgens hem helemaal naast zitten met hun aanpak van het coronavirus. Waarom durven kritische artsen en wetenschappers zich volgens hem niet uit te spreken? Is de anderhalvemeter-regel een vorm van onderdrukking en in strijd met de grondwet? Waarom zijn de RIVM-voorspellingen volgens Engel onbetrouwbaar? Je hoort het in een nieuwe aflevering van Heb een mening!.

Heb een mening!

In de podcast Heb een mening! trekt Rick het land in om bekende en minder bekende Nederlanders uit te dagen zich uit te spreken over prangende en actuele zaken. "Ik laat geen ruimte voor grijs gebied en vage nuances. Maak van je hart geen moordkuil. Spreek je uit. Heb een mening!”, aldus Rick.

Heb Een Mening! wordt iedere eerste en derde woensdag van de maand gereleased via NPO Radio 2 en de bekende podcastplatformen.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie