Programma

Livesessie Leon Bridges op North Sea Jazz

  1. Nieuwschevron right
  2. Livesessie Leon Bridges op North Sea Jazz

Vanuit het sessie-podium backstage op North Sea Jazz, hebben we exclusieve optredens van artiesten voor je klaarstaan. Wat dacht je van dit prachtige optreden van Leon Bridges?

'Beyond'

De Amerikaanse soulzanger laat je genieten van het nummer 'Beyond', afkomstig van zijn vierde album Good Thing. Dit album is een opvolger van zijn succesvolle debuutalbum Coming Home uit 2015.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'You Don't Know'

Naast 'Beyond' laat Bridges nog een nummer horen van zijn nieuwe album: 'You Don't Know'.

Je hoort 't hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Leon Bridges

Voordat de soulzanger zijn debuutalbum Coming Home uitbrengt, werkt hij als medewerker in een restaurant. Twee jaar later is hij de openingsact voor The Rolling Stones in het Gelredome. "Ik ben niet opgegroeid met soulmuziek. Dat laat meteen zien dat het iets is wat in je zit. Je kan het niet leren, maar het is wie je bent", vertelt Leon over zijn eigen talent. In oktober 2017 wordt het nummer 'Across The Room', een samenwerking tussen Odesza en Bridges, uitgeroepen tot TopSong.

NPO Radio 2 live vanaf North Sea Jazz Festival

NPO Radio 2 is er, samen met ons themakanaal NPO Soul & Jazz, dit jaar weer bij op North Sea Jazz Festival. Op zaterdag 14 en zondag 15 juli hoor je onze DJ's en intieme livesessies 's avonds live vanuit Ahoy Rotterdam! Alsof dat nog niet genoeg feest is draaien we overdag de Soul & Jazz Lijst. Word je hier nou blij van? Luister dan ook eens naar onze NPO Radio 2 SoulNight.

Foto omslag: screenshot YouTube

Ster advertentie
Ster advertentie