Programma

Mell & Vintage Future brengen kerst naar je toe met nieuwe TopSong

  1. Nieuwschevron right
  2. Mell & Vintage Future brengen kerst naar je toe met nieuwe TopSong

Kerstboom? Check. Winterse temperaturen? Check. Feestelijke TopSong? Check. De nieuwe kerstsingle van Mell & Vintage Future is aankomende week NPO Radio 2 TopSong.

De feestdagen komen eraan en dat is aan alles te merken. Bart ontleedde in Classic Track Miss Montreals kersthit 'Being Alone At Christmas', Trijntje en Jeangu zongen een kerstig duet in Jan-Willem Start Op en ook de Top 2000 staat weer voor de deur. Er ontbrak nog iets aan de lijst: een feestelijke TopSong. Je hoort 'It's Christmas' van Mell & Vintage Future aankomende week extra vaak op NPO Radio 2.

'It's Christmas'

Mell & Vintage Future zijn in 2020 druk bezig geweest met de opvolger van debuutalbum Mell & Vintage Future. Zangeres Melanie heeft eerder laten weten niks vast te willen leggen, maar hoopt het album volgend jaar met de wereld te kunnen delen. De band deelde eerder de eerste single als voorproefje van de nieuwe plaat. In de decembermaand trakteren Mell & Vintage Future ons opnieuw op een nieuw nummer, dit keer eentje speciaal voor de feestdagen. Schenk de chocolademelk maar vast in, want met deze plaat door je speakers kan het ieder moment gaan sneeuwen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In Aan De Slag! belde Corné wakker om haar het goede nieuws te vertellen:

Beluister de TopSong nu in onze speciale Spotify-playlist:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie