Bart Arens en Miss Montreal ontleden kersthit ‘Being Alone At Christmas'

Barts Classic Track NL #21

Kersttruien? Check. Kerstboom? Check. Miss Montreal? Check! Bart en Sanne Hans bespreken samen ‘Being Alone At Christmas’ in een nieuwe Barts Classic Track NL.

We zitten alweer helemaal in de kerstsfeer! Bart ontleedt deze week de kerstklassieker van Miss Montreal: ‘Being Alone At Christmas’.

Ontelbaar veel laagjes 

Meerdere piano’s, kerstbellen, kerkklokken, verschillende koren en zelfs rendieren zitten in deze goedgevulde kerstplaat van Sanne. Voor Bart een feest om daar eens door te spitten achter het grote mengpaneel van de Wisseloord Studio’s. 


"Het grappige is zelfs dat ik helemaal niets met Kerst heb. "


- Sanne HansKerstplaten Do’s and Don’ts

Miss Montreal is inmiddels erg bedreven in het maken van kerstliedjes, ondanks dat ze een hekel aan het schrijven ervan blijkt te hebben. Ze bespreekt een aantal do’s and don’ts. Want wat is nu een kersthit zonder modulaties? 

Bekijk hier Barts Classic Track NL #21: Miss Montreal - 'Being Alone At Christmas'

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Uitgebreide podcast

De video is een korte versie van de Classic Track. Wil je volledige gesprek tussen Bart en Sanne horen? Check dan de podcast! Je vindt ‘m onder de naam ‘Barts Classic Track’ op Apple Podcasts, Spotify en in de NPO Radio 2-app

Abonneer je op de podcast en luister ook gelijk de volledige opnames van onder andere Ilse DeLange, Kensington, De Dijk en Golden Earring!

Aan de Slag! 

Je hoort Bart Arens elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur met Aan De Slag! op NPO Radio 2.

Foto omslag: AVROTROS

STER Advertentie
STER Advertentie