Programma

Vijf handige kampeertips

  1. Nieuwschevron right
  2. Vijf handige kampeertips

Een geslaagde kampeervakantie? Wij geven je hieronder vijf tips!

Controleer je tent voor vertrek

Daar sta je dan op je eindbestemming, maar zonder tentharingen... Het is altijd handig om van tevoren goed te checken of je tent ook daadwerkelijk rechtop blijft staan. Test 'm dus even! Just to be sure.

Efficiënt je tas inpakken

Zo'n grote tent neemt al veel ruimte in, dus probeer niet ook nog eens kilo's aan bagage mee te nemen. Laat zoveel mogelijk waardevolle spullen thuis en neem alleen de essentials mee. Wat je niet bij je hebt, kan je ook niet verliezen!

Bescherm jezelf tegen muggen

Tijdens het kamperen ben je nooit alleen, want er zijn altijd genoeg beestjes die je opzoeken in de tent en daarbuiten. Wat dacht je van de mug? Om niet helemaal lek geprikt te worden is het goed om te zorgen voor tocht in je tent of caravan. Trek een lange broek aan en vergeet vooral de vliegenmepper niet!

Zorg voor licht

Lichtje aan in de tent? Zorg ervoor dat je minimaal twee zaklampen en reserve batterijen bij je hebt, of gebruik natuurlijk de zaklamp van je telefoon! Je kunt nog meer licht creëren door het licht te schijnen op een grote waterfles.


Toiletpapier in een zak

Met een toiletrolletje over de camping? Zorg ervoor dat je het toiletpapier in een druk-sluit zak doet. Zo blijft het droog en schoon onder alle omstandigheden.

NPO Radio 2 Zomerweekend

25, 26 & 27 augustus vieren we het NPO Radio 2 Zomerweekend op de camping in Hoenderloo! En... jij bepaalt de playlist! Geef jouw favoriete zomerplaat hier door!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie