Programma

Michael Jackson, James Brown en Prince op één podium

  1. Nieuwschevron right
  2. Michael Jackson, James Brown en Prince op één podium

Michael Jackson, James Brown en Prince op één podium. Het gebeurde gewoon in 1983!

Verrassing

Terwijl het optreden van James Brown in volle gang is roept the Godfather of Soul ineens: "Je hebt geen idee wie er in het publiek zit! Michael, kom het podium op! Je moet iets zeggen!" En daar begint het. De vijfentwintigjarige King of Pop werkt samen met James Brown.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Drie grootheden

Maar daar blijft het niet bij! Niet alleen Michael Jackson blijkt in het publiek te zitten, maar ook Prince is aanwezig! James Brown nodigt ook hem van harte uit op het podium. Op de rug van een bodygard komt Prince naar voren. Even later staat hij met een gitaar in zijn handen en delen de drie grootheden het podium. Hoe legendarisch wil je het hebben?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Stem op de NPO Radio 2 Soul & Jazz Lijst

Tijdens het NPO Radio 2 Soul & Jazz Weekend, op 14 en 15 juli, worden jouw favorieten platen gedraaid. Welke nummers mogen er volgens jou écht niet ontbreken? Je hebt tot vrijdag 13 juli 12.00 uur om te stemmen.

STEM HIER

NPO RADIO 2 SOULNIGHT

De beste Soul & Jazz platen hoor je altijd online via NPO Radio 2 Soul & Jazz en natuurlijk elke zaterdagavond tijdens de Soulnight. Op 14 en 15 juli zendt NPO Radio 2 live uit vanaf North Sea Jazz!

Foto omslag: screenshot YouTube

Ster advertentie
Ster advertentie