Programma

Dolf Jansen over Bruce's invloed op zijn leven in laatste aflevering Springsteen Podcast

  1. Nieuwschevron right
  2. Dolf Jansen over Bruce's invloed op zijn leven in laatste aflevering Springsteen Podcast

In deze laatste aflevering van de Springsteen Podcast spreekt podcastmaker Bas Louissen met Dolf Jansen. In een gesprek bij Spijkers met Koppen vertelde Dolf dat hij, evenals Bas, groot fan is van Springsteen en dat het zijn leven mede heeft bepaald.

Bas en Dolf spreken buiten af, bij een grasveldje op het Mediapark. Daar vertelt Dolf over de teksten van Springsteen en hoe dat ook invloed heeft gehad op hem als columnist en theatermaker.

Het laatste verhaal in dit eerste seizoen kwam toevallig op Bas zijn pad, maar het is een verhaal dat verteld moét worden. Cabaretier Diederik van Vleuten en twee hoofdrolspelers doen het uit de doeken. Een verhaal over een toilet aan de Nassaukade in Amsterdam en spijt, heel veel spijt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

#6 - De wc - Springsteen podcast

Springsteen Podcast

In 'Springsteen Podcast' onderzoekt Bas Louissen, bekend van de podcast 'Man man man', de wereld van de Springsteen-fans. Wat is het in Bruce Springsteen dat zijn fans zo intens zijn? Dat hij zo bewonderd wordt? En dat ze geen genoeg van zijn muziek kunnen krijgen? Bas spreekt met diehard fans die Bruce vaak live hebben zien spelen, die hem hebben ontmoet en die bij hem in de kleedkamer hebben gezeten, om op zoek te gaan naar wat hen verbindt. Daarnaast spreekt Bas met leden van de fanclub en een aantal bekende fans: Gerard Ekdom, Frans Timmermans, Kluun, Art Rooijakkers, Leon Verdonschot en Tim Akkerman. 'Springsteen Podcast' is vanaf woensdag 26 mei wekelijks te beluisteren via je favoriete podcast app en de NPO Radio 2-app.

Foto omslag: ANP / BNNVARA

Ster advertentie
Ster advertentie