Programma
BNNVARA

Kameel Shirley voorspelt een hele spannende RadioRing finale

foto: Jan-Willem Start Op!foto: Jan-Willem Start Op!
  1. Nieuwschevron right
  2. Kameel Shirley voorspelt een hele spannende RadioRing finale

Het kersverse orakel van Veenwouden heeft gesproken: het wordt een close call. Vanochtend voorspelde Kameel Shirley de winnaar van de Gouden RadioRing in Jan-Willem Start Op!

De ochtendshow adopteerde tijdens de coronatijd een struisvogel bij Sanjes Safari in Veenwouden, om het park draaiende te houden zonder bezoekers. En die struisvogel, ook wel bekend als Para Patty, bleek een heus voorspeltalent. Para Patty is helaas niet meer onder ons, maar maakt nog wel veel luisteraars aan het lachen. Zo ook Anneke en haar kinderen. Zo appte Anneke naar de NPO Radio 2 app: "Vorige keer had Patty toch de uitkomst van de RadioRing voorspelt, zou dat nu niet weer kunnen? M'n kinderen vragen nog vaak naar Patty." Waarop Jan-Willem en Jeroen besloten het dierenpark op te bellen, om gewoon eens te kijken óf er misschien nog een dier was met voorspellende gaven.

Shirley Guessy

Daar hoefde Wimer niet lang over na te denken: "Dat kan kameel Shirley wel". En daar bleek geen woord aan gelogen. Zo voelde Shirley Guessy gisteren aan haar water dat Feyenoord van PSV zou winnen. En daarom mocht ze vanochtend in Jan-Willem Start Op! de voorspelling der voorspellingen doen: wie gaat de Gouden RadioRing winnen?

Bekijk hieronder de voorspelling:

Kameel Shirley voorspelt een hele spannende RadioRing finale

Video niet beschikbaar

Stem op Jan-Willem Start Op!

Nog niet gestemd voor de RadioRing? Je hebt nog tot donderdag 12.00 uur om te stemmen, bijvoorbeeld op Jan-Willem Start Op! in de categorie 'programma'.

Ster advertentie
Ster advertentie