Programma

Potentiele zomerhits 2014

  1. Nieuwschevron right
  2. Potentiele zomerhits 2014

Terwijl het zonnetje zich steeds vaker laten zien, komt de ene artiest na de andere met een potenti

Wij selecteerden enkele zonnige hits om alvast in een zomerstemming te komen.

Wegdromen

'Am I Wrong' van Nico en Vinz wordt al regelmatig gedraaid door onze DJ's. Het reggae achtige nummer heeft een vrolijk geluid en ook de videoclip laat je dromen over bijzondere vakantielanden.

Top Song

Jason Mraz staat onder andere bekend om zijn ontspannen platen. 'Hello, You Beautiful Thing' is er weer zo'n eentje in de categorie: relaxed. Wij verwachten dat dit nummer deze zomer veel te horen is op de radio en kozen de plaat als één van onze Top Songs.

Nineties

De Canadese singer-songwriter Kiesza doet al een tijdje mee in de muziekwereld, maar brak pas door in Nederland met 'Hideaway'. Een nummer dat je terug neemt naar de nineties en bovendien geschikt is om een dansje op te wagen in de zon.

Onderweg

'Sing' van Ed Sheeran is een prima plaat voor onderweg naar een warm land. Het nummer werd geschreven door Ed Sheeran en Pharrell Williams die niemand minder dan Justin Timberlake als inspiratiebron gebruikten. Een nummer om te onthouden dus. Sheeran zong 'Sing' bij ons in de studio en dit deed hij op een zeer unieke manier.

Buitenfeestjes

Over Justin Timberlake gesproken, deze zanger heeft een indrukwekkende bijdrage geleverd aan 'Never Felt So Good' van Michael Jackson. De plaat wordt nu al gedraaid tijdens buitenfeestjes en zal hopelijk ook deze zomer nog vaak te horen zijn.

Gelukkig zijn er nog veel meer zomerplaten op te noemen, welk zomers nummer is jouw favoriet?

Ster advertentie
Ster advertentie