Programma
BNNVARA

Suzan & Freek-docu te zien op Netflix: 'Precies hoe wij het ervaren hebben'

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Suzan & Freek-docu te zien op Netflix: 'Precies hoe wij het ervaren hebben'

De documentaire over het leven van Suzan & Freek, getiteld Tussen Jou en Mij, is vanaf vandaag te zien op Netflix. Bij Jan-Willem Start Op vertelt het populaire duo over het leven met een cameraploeg om je heen.

Een klein jaar volgde een cameraploeg vrijwel alles wat Suzan & Freek deden, van gigantische optredens in de Ziggo Dome tot momenten dat het stel thuis zat. Het resultaat, de documentaire Tussen Jou en Mij, is vanaf vandaag te zien op Netflix.

"We gaan iets maken wat niet geregisseerd moet worden", legt Suzan bij Jan-Willem Start Op uit over het uitgangspunt van de documentaire. "Dus eigenlijk hebben we ze carte blanche moeten geven." Freek vult aan: "In het begin was het wel even wennen, omdat je overal met een enorme cameraploeg aankomt. Iedereen denkt: wat is dit nou weer?"

'We begonnen ons zorgen te maken'

In al die tijd dat het muzikale stel zich door een cameraploeg lieten volgen, hadden ze geen idee hoe de uiteindelijke documentaire eruit zou komen te zien. "We hebben hem eigenlijk pas gezien toen hij af was", vertelt Freek. "Dat was ook best wel spannend, want aan het eind van dat jaar begonnen we ons wel een beetje zorgen te maken. We zijn nu een jaar onderweg, wat zit er eigenlijk in?"

Uiteindelijk mochten Suzan & Freek in een bioscoopzaal voor het eerst naar Tussen Jou en Mij kijken. "We hadden meteen zoiets van: dit is precies hoe wij het ervaren hebben dit jaar, dus let's go", vervolgt Freek. Ook Suzan is trots op de film, met een paar uitzonderingen: "We maken geen ruzie in de docu, maar je hebt wel echt een paar momenten dat we het niet met elkaar eens zijn, dat we zitten te kibbelen. Daar kan ik zelf wel echt met heel veel jeuk naar kijken."

Bekijk het volledige gesprek hieronder:

Video niet beschikbaar

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie