Programma

Kijk de Top 2000 Quiz met Stefan Stasse terug

  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk de Top 2000 Quiz met Stefan Stasse terug

De Top 2000 Quiz van dit jaar gemist? Geen paniek! Je kan de uitzending met Stefan Stasse nu terugkijken.

Stefan nam het samen met comedian Henry van Loon op tegen presentatorenduo Anniko van Santen & Tim Hofman, en zangeres Jacqueline Govaert & culinair recensent Joel Broekaert. Natuurlijk werd de quiz ook dit jaar weer gepresenteerd door Leo Blokhuis en Matthijs van Nieuwkerk.

Welk team er met de eeuwige roem naar huis ging? Kijk de uitzending nu terug:

Video niet beschikbaar

Bezoek het Top 2000 online café

De sfeer in het Top 2000 Café zat er tijdens de quiz al lekker in. En wie daar geen genoeg van kan krijgen heeft geluk. Je kan nu namelijk een bezoek brengen aan het Top 2000 online café!

Laat je in 360 graden meenemen door een bijzonder overzicht van twintig jaar Top 2000. Laat Jan-Willem Roodbeen, Leo Blokhuis en Matthijs van Nieuwkerk je leiden langs de platenhoezen, de prachtige verhalen achter de hits van de afgelopen twintig jaar en ontdek hun favoriete nummers. Of dwaal zelf door het café op zoek naar de verborgen parels uit twee decennia Top 2000 a gogo en test je muziekkennis in de livequiz met één van onze dj's.

Bezoek het café nu meteen en vergeet vooral niet op andere dagen nog eens terug te komen. Want in het Top 2000 online café is geen dag hetzelfde.

Foto omslag: NTR

Ster advertentie
Ster advertentie