Programma

Jack van Gelder verrast

  1. Nieuwschevron right
  2. Jack van Gelder verrast

De 13-jarige Rein maakte een zeer succesvolle parodie op Jack van Gelder. Bert belde hem op en had een verrassing voor de jongen...

Imitatie

Op 17 juni plaatste Rein van 13 zijn imitatie van Jack van Gelder op YouTube begeleid door de tekst: 'Ik heb Jack van Gelder na gedaan bij de prachte goal van Robin van Persie. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.' In Knooppunt Kranenbarg belde Bert met de jongen om hem eens uitgebreid te vragen naar zijn filmpje.

Rein vertelt

Hoe kwam hij bijvoorbeeld op het idee om dit te doen? 'Ik had al een keer iemand zoiets zien doen. Toen dacht ik: nou dat kan ik ook, maar dan in WK-stijl', aldus Rein die het allemaal zeer professioneel aanpaktte. Hij schreef de tekst uit, luisterde het fragment vele keren met de tekst en kent het uiteindelijk uit zijn hoofd. Een paar keer oefenen en toen stond het al op de gevoelige plaat.

De échte Jack

Wat Rein niet weet is dat de echte Jack van Gelder ook aan de lijn hangt om hem te vertellen wat hij van de imitatie vindt. Jack: 'Ik vind het fantastisch en zo knap. Kijk als je op een gegeven moment een zangnummer playbackt dan ga je met het ritme mee, maar dat geldt niet voor mijn verslag. Ik vind het buitengewoon goed!' Ook geeft Jack hem nog een paar tips voor als hij later commentator wil worden.

Beluister de tips en het gesprek met Rein en Jack hierboven.

Knooppunt Kranenbarg
DJ: Bert Kranenbarg
Maandag t/m vrijdag 16.00 - 18.00 uur

Foto: Raymond van Olphen

Ster advertentie
Ster advertentie