Programma

Martine ten Klooster drie uur langer te horen op NPO Radio 2: 'Heel veel zin in'

  1. Nieuwschevron right
  2. Martine ten Klooster drie uur langer te horen op NPO Radio 2: 'Heel veel zin in'

Naast Holy Hits is Martine ten Klooster ook sinds het eerste weekend van oktober te horen als presentator van het programma Thank God It's Sunday.

Op zaterdag hoorde je Martine ten Klooster al met Holy Hits, maar het programma is nu een uur langer op NPO Radio 2. "Elke zaterdag hoor je Holy Hits van 04:00 tot 07:00 uur. Voorheen draaide we meer muziek van de nacht en nu willen we er meer luisteraars bij betrekken", vertelt ze over haar show.

'De cirkel is rond'

Naast Holy Hits zal ze ook Thank God It's Sunday voor haar rekening nemen. "Ik heb daar heel veel zin in. Ik ben begonnen als producer van Henk van Steeg en ik heb samen met hem dit programma bedacht. Ik ben nu weer terug bij het programma waarmee het begon voor mij bij NPO Radio 2. De cirkel is rond", vertelt ze. "De zondagavond heeft zo'n fijne sfeer. Die sfeer willen we ook ingaan. Echt even genieten op zondag met ons en elke week bel ik met een Nederlandse artiest voor 'tekstuele voorlichting'. Hij of zij legt uit waar een plaat over gaat. Elke luisteraar is welkom. We staan open voor iedereen en stuur vooral een berichtje door!"

Martine ten Klooster

In 2015 start Martine ten Klooster fulltime bij de Evangelische Omroep als radioredacteur bij NPO Radio 5, waarna ze in 2016 officieel in dienst komt. In 2016 komt Martine in dienst van de Evangelische Omroep waar ze in de eerste jaren aan de slag gaat als redacteur, producer en als sidekick bij het radioprogramma Thank God It’s Sunday. In januari 2019 start ze met haar eigen programma Holy Hits en vanaf oktober 2020 ook als presentator voor Thank God It's Sunday op NPO Radio 2.

Holy Hits

Holy Hits hoor je elke zaterdag van 04:00 tot 07:00 uur op NPO Radio 2. Luister ook naar de podcast Holy Hits.

Thank God It's Sunday

Je hoort Thank God It's Sunday iedere zondag van 22:00 tot 00:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie