Programma

Dylan Haegens over collega Kaj van der Ree en zijn afkeer van tv

  1. Nieuwschevron right
  2. Dylan Haegens over collega Kaj van der Ree en zijn afkeer van tv

In een nieuwe aflevering van 30 MINUTEN RAUW is YouTuber Dylan Haegens te gast. Hij vertelt over zijn begin op YouTube, het omgaan met honderdduizenden fans en over zijn YouTube-collega Kaj van der Ree.

'Hey mensen!'

Gaat er al een belletje rinkelen? YouTuber Dylan Haegens begint zijn video's altijd met deze vaste openingszin. De Limburger begint in 2010 met het maken van YouTube-video's onder de naam Dutchvlogs. Wegens copyright mag hij daar niet mee doorgaan, dus gaat hij onder eigen naam verder. In 2017 tikt hij de magische miljoen abonnees aan. Je kunt hem kennen van zijn eigen video's, maar ook bijvoorbeeld van Jachtseizoen van StukTV en zijn eigen bioscoopfilm De Film van Dylan Haegens die in 2018 in première ging.

'Afkeer van tv'

Oude media en nieuwe media willen nog wel eens met elkaar botsen. Ook Dylan merkte dat vooral in het begin van zijn carrière: "Ik heb een soort van afkeer van TV gekregen. In het begin lachten ze ons echt allemaal uit. En ik vind de sfeer... Als je kijkt naar de sfeer bij online makers, dan is die echt heel anders."

30 MINUTEN RAUW met Dylan

Hij vertelt niet alleen over het begin van zijn carrière, maar ook over hoe je om moet gaan met honderdduizenden fans én collega Kaj van der Ree komt aan bod.

#3 - 30 MINUTEN RAUW met Dylan Haegens (S05) - 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild

HOE TE BELUISTEREN?

Elke dinsdag is er een nieuwe aflevering van 30 MINUTEN RAUW. Deze is te beluisteren in de NPO Radio 2-app en via iTunes.

Liever de RSS-feed toevoegen aan je eigen service? Dat kan! Vind de RSS-feed via deze link en voeg hem toe. Fijne RSS readers zijn bijv. Feedly, Netvibes, Newsblur en The Old Reader.

MEER PODCAST VAN NPO RADIO 2

Naast deze podcast van Ruud hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal.

DE WILD IN DE MIDDAG

Je hoort Ruud de Wild elke werkdag van 16.00 tot 18.00 uur met De Wild In De Middag op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie