Programma

Vreemde momenten

  1. Nieuwschevron right
  2. Vreemde momenten

Het is weer de tijd van de Award shows en soms gebeuren daar de vreemdste dingen...

In Van Steeg Tot 1 maakte Alfred een lijstje.

Michael Jackson

Michael nam in 1993 een Grammy Legend Award voor zijn zus Janet in ontvangst. Tijdens die speech, maakte hij een eind aan een hardnekkige roddel. Volgens de geruchten zouden zijn zus en hij namelijk één en dezelfde persoon zijn. Broer en zus stonden beiden trots op het podium. Duidelijker bewijs kun je niet hebben, toch?

Taylor Swift

Taylor Swift won in 2009 de MTV Award in de categorie 'beste vrouwelijke video'. Haar speech werd verstoord door rapper Kanye West. Die wilde namelijk even laten weten dat niet Taylor, maar Beyoncé de prijs had moeten winnen. Het fragment werd vaak gedeeld, maar minder bekend is de latere reactie van Beyoncé.

Evanescence

Er is wat met die rappers. Toen de rockband Evanescence in 2004 de Grammy won voor beste nieuwe artiest, rende 50 Cent het podium op om de ontvangstname te verstieren. Zelf was hij ook in die categorie genomineerd. Jaloezie?

Miley Cyrus

Miley Cyrus behaalde dit weekend de award voor beste video van het jaar. Deze award haalde zij niet zelf op, maar Jesse, die tot voor kort dakloos was. "Ik haal deze award op voor alle 1,6 miljoen dakloze jongeren die bang zijn en niets te eten hebben. Ik kan het weten, want ik was daar één van." Bekijk de emotionele speech hier.

Wil je weten wat voor geks Adele overkwam tijdens de Grammys? Luister dan naar Alfreds verhaal.

Ster advertentie
Ster advertentie